icon

Meistä

Tilikaveri tarjoaa monipuolisia taloushallintopalveluita suomen, viron ja venäjän kielellä. Yrityksen toiminta alkoi toukokuussa 2021 osakeyhtiön muotoisena. Yrityksen johtavalla työntekijällä on yli 25 vuoden työkokemus kirjanpitäjänä, pääkirjanpitäjänä, kirjanpitopäällikkönä, talouspäällikön sijaisena Suomessa. Tarjolla kattavat taloushallintopalvelut työntekijänä tai yrittäjänä/tilitoimistopalveluna.

Tilikaveri tarjoaa mm yrityksen perustamispalvelut jataloushallintokonsultointipalvelut mm aloitteleville yrityksille,virtuаalitoimisto- eli juridisen osoitteen palvelut, kirjanpito- japalkanlaskentapalvelut viranomaisilmoituspalveluineen, tilinpäätös-ja veroilmoituspalvelut, pakolliset työnantajavelvoitepalvelut mm.työterveyshuoltosopimuspalvelut, järjestää myöstilintarkastuspalvelut.

TTilikaveri järjestää täysin ilmaiseksi yrityksennevakuutukset mm. yritysvakuutuksen, työnantajan pakolliset javapaaehtoiset vakuutukset, omistajien YEL- ja tapaturmavakuutukset.

Tilikaveri tarjoaa lisäksi Visma Fivaldi nettipohjaistentaloushallinto-ohjelmien vuokrauspalveluita. Yrityksenne pääsee itseesim. tekemään myyntilaskuja ja maksamaan ostolaskuja.Vuokrauspalvelu on mahdollista myös silloin, kun yritys haluaahoitaa itsenäisesti koko taloushallintonsa. Taloushallinto-ohjelmanvuokrauspalvelun kautta voimme toimia yrityksenkirjanpitäjän/palkanlaskijan sijaisena ja -konsultoijana, koskapääkäyttäjän roolissa pääsemme tarvittaessa yrityksen tietokantaan.Tällainen sijaisuus- ja konsultointimahdollisuus tarjoaa yrityksellekeskeyttämätöntä taloushallintoa erilaisissa vaikeissa tilanteissaesim. tilinpäätöksessä tai kirjanpitäjän poissaolojen aikana.Käytössämme on Visma Fivaldi taloushallinto-ohjelmisto. Ulkoistatalousasiasi tilitoimiston ammattilaiselle ja keskity omaanydinliiketoimintaasi. Visma Fivaldi pilvipalvelun reaaliaikaisellaraportoinnilla saat ajantasaisen näkymän yrityksesi talouteen –missä ja milloin vain. Tutustu Fivaldin sähköiseen taloushallintoon.

Tilikaveri tarjoaa myös yritysmyyntipalvelut. Meidänyhteistyökumppanimme löytää yrityksellenne ostajan tai myyjän eritoimialoilta.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä keskustellaksemme siitä, miten voimmeolla hyödyksi yrityksellenne.

© 2023 Tilikaveri